VERKOOP

Steins Power levert voor zowel incidenteel als permanent gebruik noodstroom installaties & aggregaten (generatorsets), zowel nieuw als gereviseerd.

Wij leveren elk aggregaat in elke uitvoering voor elke opstelling in ieder vermogen. Onze ervaren medewerkers bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden binnen uw organisatie. Aan de hand hiervan wordt een gedegen advies uitgebracht over welk soort aggregaat het beste bij uw bedrijf past.

Door de jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners kunnen wij kwalitatief hoogwaardige producten leveren tegen scherpe prijzen.

Bent U opzoek naar een nieuwe of gebruikte (nood)stroom installatie? Bel of mail ons voor een afspraak zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken.

STEINS POWER

Steins Power is een onderdeel van Motoren revisie Steins, dat al meer dan 25 jaar een begrip is in de revisiewereld. Wat veel mensen niet wisten is dat Motoren Revisie Steins al jaren werkzaam is in het onderhouden en leveren van (nood)stroom installaties en generatorsets. Om beiden specialismen te onderscheiden, zijn wij in 2012 gestart met ons nevenbedrijf Steins Power.

ONDERDEEL VAN

Motoren Revisie Steins

AANGESLOTEN BIJ

BOVAG Erkend Duurzaam

CONTACT INFO

De Valkenberg 7, 6301 PM, Valkenburg 043-6090109LEVERINGSVOORWAARDEN

© 2013 - Alle rechten voorbehouden