ONDERHOUD

Betrouwbare (nood)stroomaggregaten bieden de zekerheid dat zij in werking treden, storingsvrij zijn en een lange levensduur hebben. Deze zekerheid wordt vergroot door tijdig onderhoud te verlenen aan de installatie. U moet namelijk dag en nacht op uw (nood)stroomaggregaat kunnen rekenen.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw noodstroominstallatie door ons te laten onderhouden. Zowel reeds bestaande installaties als door ons geleverde installaties kunnen wij voor u onderhouden.

Heeft u een noodstroominstallatie en zoekt u een betrouwbare partij voor het onderhoud ervan, neem dan graag contact met ons op. In een persoonlijk onderhoud, kunnen wij uw wensen en onze mogelijkheden met u bespreken. Wij kunnen ervoor zorg dragen dat u niet naar uw installatie hoeft om te kijken. Onze afdeling planning zorgt ervoor dat uw installatie jaarlijks wordt onderhouden, zonder dat u daar zelf om hoeft te vragen.

Bij ons heeft u direct te maken met de eigenaar. Alle werkzaamheden aan uw installatie voeren wij in eigen beheer uit. Daardoor kunnen wij spreken van een persoonlijke benadering. Wij zijn flexibel inzetbaar. Mochten er zich problemen voordoen met uw installatie, dan staan wij voor uw klaar. Niet alleen voor regulier onderhoud maar ook voor al uw storingen en revisiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

STEINS POWER

Steins Power is een onderdeel van Motoren revisie Steins, dat al meer dan 25 jaar een begrip is in de revisiewereld. Wat veel mensen niet wisten is dat Motoren Revisie Steins al jaren werkzaam is in het onderhouden en leveren van (nood)stroom installaties en generatorsets. Om beiden specialismen te onderscheiden, zijn wij in 2012 gestart met ons nevenbedrijf Steins Power.

ONDERDEEL VAN

Motoren Revisie Steins

AANGESLOTEN BIJ

BOVAG Erkend Duurzaam

CONTACT INFO

De Valkenberg 7, 6301 PM, Valkenburg 043-6090109LEVERINGSVOORWAARDEN

© 2013 - Alle rechten voorbehouden