ERKEND DUURZAAM

Logo Erkend DuurzaamWij zijn sinds 25 april 2013 een officieel Erkend Duurzaam revisiebedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door de BOVAG en is het bewijs dat Steins Power in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijks praktijk van het revisiebedrijf? Op die vraag heeft Ralf Steins, eigenaar van Steins Power en Motoren Revisie Steins, een helder antwoord: “Wij hebben bij de recente verbouwing van ons bedrijfspand, waar mogelijk, gekozen voor duurzame oplossingen. Daarbij is niet alleen gekeken naar de nieuwe werkplaats maar hebben we ook duurzame aanpassingen aan het bestaande pand verricht. Goede voorbeelden hiervan zijn de nieuwe,  goed geïsoleerde kozijnen en de nieuwe geïsoleerde beplating aan de buitenkant van het pand. Bij onze investeringen hebben we naar de lange termijn resultaten gekeken; duurzaam is niet alleen milieuvriendelijk maar vaak ook rendabel.  Ook bij de inkoop nemen we het milieu-aspect mee.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het revisiebedrijf ook om het aanbieden van duurzame oplossingen binnen de automotive branche. Reviseren an sich is al heel duurzaam: Onderdelen die gereviseerd kunnen worden belanden niet op de stortplaats, waardoor het onderdeel niet opnieuw vervaardigd hoeft te worden. Er wordt dus minder afval veroorzaakt. Het schoonste gebruik is hergebruik!

Revisie is een uitstekend alternatief voor nieuw. Het is goedkoper, duurzaam en een gereviseerd product wordt met de nieuwst, vaak gemodificeerde onderdelen geconstrueerd zodat het minstens dezelfde of zelfs betere prestaties levert!

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door Auto Recycling Nederland (ARN).

Voor meer infornatie over Erkend Duurzaam verwijzen wij u naar de website van de BOVAG. www.bovag.nl

STEINS POWER

Steins Power is een onderdeel van Motoren revisie Steins, dat al meer dan 25 jaar een begrip is in de revisiewereld. Wat veel mensen niet wisten is dat Motoren Revisie Steins al jaren werkzaam is in het onderhouden en leveren van (nood)stroom installaties en generatorsets. Om beiden specialismen te onderscheiden, zijn wij in 2012 gestart met ons nevenbedrijf Steins Power.

ONDERDEEL VAN

Motoren Revisie Steins

AANGESLOTEN BIJ

BOVAG Erkend Duurzaam

CONTACT INFO

De Valkenberg 7, 6301 PM, Valkenburg 043-6090109LEVERINGSVOORWAARDEN

© 2013 - Alle rechten voorbehouden